d.velop digitalna arhiva tačno mapira strukture za popunjavanje koje se trenutno koriste i koje su uspostavljene u vašoj kompaniji!Do sada su zaposleni bili naviknuti na činjenicu da satima traže određena dokumenta što podrazumeva kopanje kroz prašnjave arhive u podrumima i sobama za skladištenje. Novi način rada sa arhivskom dokumentacijom je zgodan jer se sve odvija u roku od jedne sekunde sa bilo koje PC radne stanice, a zaposleni ne moraju ni biti upoznati  sa novim strukturama,


Sistem je u stanju da automatski dodeli nove dokumente u postojeće fascikle, pa čak i da stvara nove bez vaše intervencije, ako je potrebno. Velika prednost ovakvog digitalnog plana pohranjivanja je da svaki dokument postoji samo jednom u arhivi. Uprkos tome, može se nalaziti, na primer, u digitalnoj fascikli klijenta, kao i u projektnoj fascikli gde je ovaj dokument takođe relevantan i tako može biti dostupan.


Probleme sa duplikatima u skladištu podataka i probleme sa greškama tokom ažuriranja verzija često ste susretali kada je u pitanju tipična arhiva koju čine planine fascikli. Sada su ti problemi u potpunosti prevaziđeni.

Štaviše, na osnovu ovakvog digitalnog arhiva mogu biti kreirani pojedinačni tokovi i planovi pohranjivanja.


Sve to d.velop nudi iz jednog izvora i prilagođava unutrašnjim procedurama i procesima vaše firme.